Arta comunicării sănătoase: ”Cum să evităm critica și să construim relații autentice” (webinar)

În urmă cu câțiva ani am făcut niscaiva vizite pe la o companie de energie în rol de trainer (și consilier) pe comunicare organizațională. Amintindu-mi această experiență, mi-am zis că ne-ar prinde bine ceva dialog aplicat (sau aplecat?) pe comunicare că asta ne doare pe fiecare. Orișicine știe că omul diferă de animal prin abilitatea limbajului articulat. Să avem abilitatea de a pune în cuvinte experiențele prin care trecem. Propunerea mea e să mai lucrăm la această abilitate devenind mai buni comunicatori în relațiile noastre.

Într-o lume în care suntem aproape copleșiți de neînțelegeri și conflicte, comunicarea sănătoasă devine o abilitate esențială pentru a construi și menține relații autentice, fie la locul de muncă, fie în viața personală. Cum putem exprima opinii, rezolva conflicte și oferi feedback fără să apelăm la critică sau judecată?

În această sesiune cu durata de 60min vei descoperi:

  • Principiile comunicării non-critice: cum să îți exprimi gândurile și emoțiile fără a răni sau critica.
  • Feedback și critică: cum să asculți cu empatie și să înțelegi cu adevărat ce îți comunică ceilalți.
  • Cum să gestionezi conflictele: metode de a dezamorsa tensiunile prin abordări constructive și pașnice.
  • Exprimarea nevoilor într-un mod clar și respectuos: cum să te faci auzit fără a folosi un ton critic sau acuzator.

Unde? Online prin video meeting. Când? Sâmbăta 12 octombrie, de la ora 9.00. Preț: 250 ron, se achită anticipat și fără opțiunea de re-funding (sorry!) dacă te vei răzgândi.

Formator: Seramis S, psiholog Dr, Inscriere: prin email în care specifici numele, prenumele, vârsta, ocupația și nivelul de educație pe adresa mea:

seramisscoadademaimuțoizohomailpuncteu

În reply la email-ul tău vei primi datele necesare participării.